Ole Palmå: Værdiskabelsen er afgørende for os

21.01.2020 12:00

Tilbage i 2014 påbegyndte Arbejdernes Landsbank og Brøndby IF det første samarbejde, da Arbejdernes Landsbank blev rygpartner på Brøndby-trøjerne. I årene siden har sponsoratet udviklet sig, og i 2017 indgik man en 4-årig hovedpartneraftale, der betød, at Arbejdernes Landsbank kom på brystet af Brøndby-trøjen.

I dag tæller samarbejdet også et sponsorat af Brøndby eSport, og derudover er Arbejdernes Landsbank også en fast bestanddel af Fanzonen.

Efter fire år som hovedpartner har man valgt ikke at forlænge den nuværende hovedpartneraftale, der udløber 31. december 2020, men i stedet fortsætte sit engagement på et mindre niveau.

Om det siger Peter Froulund, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank:

- Vi har gennem efterhånden en del år været enten hoved- eller co-partner i Brøndby IF. Vi har opnået meget sammen, og nu mener vi, tiden er kommet til at nogle andre skal være med til at løfte Brøndby IF endnu videre. Vi glæder os til at fortsætte som en mindre, men stadig meget aktiv partner, ligesom vores fokus på aktiviteter rettet mod de mange fans, fortsat vil være højt prioriteret.

Om samarbejdet med Arbejdernes Landsbank og udløbet af hovedpartneraftalen, siger administrerende direktør Ole Palmå:

- Vi har igennem alle årene haft og har et fortrinligt samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Sammen har vi haft stor fokus på værdiskabelse, både i forhold til eksponering og branding, men i lige så høj grad i aktiveringen overfor deres forskellige målgrupper. Jeg vil gerne rose Arbejdernes Landsbank og deres dygtige team for deres måde at arbejde med sponsorater på, og vi glæder os over, at de fortsætter som partner, omend i mindre omfang fra 2021, da de er utrolig værdsat i hele Brøndby-familien.

- Det betyder, at der fra 2021 vil være en unik mulighed for et brand eller en virksomhed til at pryde brystet af Danmarks mest eksponerede fodboldklub og indgå aktivt i vores passionerede fællesskab. Det er ikke ofte at et hovedpartnerskab bliver tilgængeligt på et af Nordens største sportsbrands, så vi ser frem til at udforske og finde det helt rette partnerskab.

Foto: Getty Images