13. JANUAR 2020 kl. 14:30
Amatørafdelingens traditionelle nytårstaffel var en succes

Amatørafdelingen åbnede i går dørene til dette års nytårstaffel i klubhuset for klubbens frivillige trænere og ledere. Her blev blandt andet alle afdelingernes forventninger til den kommende sæson præsenteret, hvorefter fodbolddirektør Carsten V. Jensen og kiggede forbi sammen med Bent 'Turbo' Christensen Arensøe for at svare på spørgsmål fra journalist på Politikken, Allan Nielsen, og så skulle der selvfølgelig også siges godt nytår rundt i afdelingen. 

Traditionen tro blev der også serveret gule ærter til arrangementet og lidt sødt til tanden efterfølgende. Christian Barrett, bestyrelsesformand for amatørafdelingen, var tilfreds efter endnu et fint nytårstaffel. 

- Vi havde, som vi plejer, en rigtig god formiddag og middag. Jeg tror, der var cirka 100 mennesker, og det er bare en rigtig god måde lige at få sagt godt nytår til hinanden, inden vi skal i gang med opstarten. Det er superhyggeligt.

- Der er mange ting i dag, som man kan sige er svære at fastholde. Som traditioner blandt frivillige, fordi frivilligheden har forandret sig, og så er det rigtig vigtigt, at vi har den nytårstaffel, fordi det er her, at generationerne mødes, og så bliver der snakket lidt på kryds og tværs om klubben og historien. Traditionen tro er der også nogle af de ældre, som Per Bjerregaard, 'Røde' Jørgen Pedersen, Finn Andersen og Ebbe Jørgensen. Nogle af dem, som har været med hele vejen. Vi kunne godt tænke os, at der kom lidt flere fra den unge generation. Der er nogle, der deltager, men vi ser selvfølgelig gerne, at der kommer nogle af de unge og nye trænere i klubben.

Derudover var Arbejdernes Landsbank også forbi for at sige godt nytår til forsamlingen og for at fortælle om deres idéer med foreningen i det kommende år som f.eks. aktiviteter sammen med klubben.