12. JANUAR 2020 kl. 10:00
Frendrup forlænger til 2023

Talentarbejdet har altid været en vigtig del af Brøndby IF’s dna. Sådan bliver det også i fremtiden, og med til at understrege dette, er de mange nu tidligere Masterclass-talenter, der er en del af Superliga-truppen.

I dag har vi forlænget kontrakten med en af dem. Morten Frendrup har nemlig skrevet under på en kontraktforlængelse, der løber frem til sommeren 2023.

Beslutningen om at forlænge var ikke svær for den unge midtbanespiller.

- Jeg er rigtig glad for at være i Brøndby IF, så det var ikke så svært at blive enig med klubben om en forlængelse. I efteråret fik jeg masser af spilletid, og det er fedt at spille et sted, hvor træneren tør bruge og stole på unge de spillere.

- Min udvikling har været rigtig god i både Masterclass, og efter jeg blev rykket op på førsteholdet. Jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling, og så er det da fedt at vide, man er en del af fremtiden på holdet og i klubben, siger 18-årige Morten Frendrup.

Også for fodbolddirektør Carsten V. Jensen var det en nem beslutning.

- Først og fremmest har Morten gjort det godt, når han har fået chancen, og han er nu en spiller, der til hver kamp bringer sig selv i spil til startopstillingen. Hans tilgang til det at være professionel fodboldspiller kan man ikke sætte en finger på. Han klør på hver eneste dag, og med den indstilling kommer man langt, understreger CV.

- Et godt eksempel så vi til sidste træning før Derbyet tilbage i december. Her gik Morten ind i en hård tackling, men rejste sig op og spillede videre uden at blinke. Da træningen var slut, kunne vi dog konstatere, at hans skinneben var så medtaget af tacklingen, at han måtte en tur forbi skadestuen og sys med en håndfuld sting. Morten startede inde næste dag. Det fortæller meget om Morten og hans indstilling.

- Som klub har vi en klar ambition, at vi skal have flere af vores egenproducerede spillere i førsteholds-truppen. Men de skal selvfølgelig levere varen og bringe sig selv i spil for at komme ind omkring kamptruppen. Det må man sige, at Morten har vist, at han kan, og derfor er vi glade for at kunne blive enige om en ny kontrakt med ham.

Foto: Getty Images