10. JANUAR 2020 kl. 22:50
KMD Cup endte uden metal

Fredag aften tog Brøndby-mandsskabet turen til Jyske Bank Arena i Odense, hvor dette års KMD Cup blev afviklet. Med i bussen var en blandet trup af både etablerede førsteholdsspillere og talenter fra Masterclass. 

I den indledende pulje skulle de blågule forsøge at spille sig i top-2 for at gå videre til finalen. Det startede dog skidt ud for Drengene fra Vestegnen, der tabte første kamp til AGF med 3-1 og derefter tabte 4-1 mod AaB. 

I tredje kamp havde Brøndby-holdet dog spillet sig varme, og endte med at slå Øens Hold med 4-0, og det betød, at de blågule havde muligheden for at spille sig i finalen med en tomålssejr over OB i sidste kamp. Vi skulle langt ind i kampen før den første scoring faldt til Brøndby-holdet, men efter en hurtig udligning endte kampen uafgjort og derfor i straffesparkskonkurrence. Den vandt de blågule, og det var ikke nok til, at de kunne tage hjem fra KMD Cup 2020 med metal i bagagen.

U14-drengene fra Brøndby Masterclass kunne dog lade sig fejre efter at have gået hele vejen til finalen i Future Starts-turneringen, hvor de slog OB og derfor kan rejse hjem med guld om halsen.