10. JANUAR 2020 kl. 23:35
Gammelby: Det er super ærgerligt

Fredag aften stod den på KMD Cup for Brøndby-mandskabet, der skulle prøve at forbedre sidste års sølvmedaljer. Desværre blev det slet ikke til metal for de blågule, der ellers var tæt på at gå videre efter en fin slutspurt. En sejr på straffespark mod OB i sidste kamp var dog ikke nok. Jens Martin Gammelby var efter sidste kamp skuffet over, at det ikke blev til mere.

- Det er super ærgerligt, men at vi kommer så skidt fra start og alligevel kunne nå finalen, det var også sådan lidt underligt. Men vi manglede en tomålssejr for at nå det, og det er super ærgerligt, men sådan er det. 

De blågule kom foran i kampen mod OB, og det skabte noget tro i slutningen af kampen, men OB fik hurtigt udlignet, og efterfølgende formåede Jens Martin Gammelby og resten af den blågule trup ikke at komme foran igen.

- Man tænker lidt i denne fodboldverden, at et mål betyder rigtig meget. Det gør det også i indendørs, men det kan selvfølgelig også gå lidt hurtigere i indendørs, der er ikke så langt fra den ene ende til den anden, og der er ikke så mange spillere på banen, så der kan komme nogle hurtige mål. Så på et minut kunne vi i princippet godt have scoret to, men det gjorde vi ikke og det er nederen. 

Du kan se hele interviewet med Jens Martin Gammelby samt alle reaktioner under stævnet på appen Brøndby Indefra