9. JANUAR 2020 kl. 13:25
Slimane træner med Superliga-truppen

I dag er opstarten til forårssæsonen for alvor gået i gang for spillertruppen. Med i de mange træningspas frem mod forårets Superliga-premiere mod OB på udebane 16. februar er U19-talentet Anis Slimane fra Brøndby Masterclass.

Han skrev under på en kontraktforlængelse i sommer, og han får nu opstarten, inklusive træningslejren i Portugal, til for alvor at vise sig frem og mærke på egen krop, hvad det kræver at være med på øverste hylde i dansk fodbold.

- Jeg var på ferie i Thailand, da jeg fik beskeden om, at jeg skulle deltage i opstarten med Superliga-truppen. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre eller sige, men jeg havde allermest lyst til bare at gå i gang med at træne med det samme, fortæller Anis Slimane, der gerne vil bevise, at han kan være med hos de bedste, men ikke kun overfor trænerne.

- Min tro på mig selv er stor, og jeg føler, at jeg kan være med efter at have trænet med engang imellem i efteråret og spillet reserveholdskampe. Men jeg vil gerne bevise det over for trænerne og truppen også. Det er gået stærkt, siden jeg kom tilbage til klubben, men at jeg får lov til at træne med det bedste hold, viser også, at det var det rigtige for mig at gøre.

Anis Slimane har siden han var lille dreng haft en kæmpe opbakning i familien til sin fodbold, og specielt hans far og mor har sat meget til side, så Anis kunne forfølge sin drøm.

- Jeg vil gerne vise dem, at al den tid, de har brugt på sidelinjen og ved at køre mig til kamp og træning nu viser sig at bære frugt. Det betyder meget for mig at gøre dem stolte også, så nu giver jeg alt, hvad jeg kan, og jeg ved, at det bliver rigtig hårdt.

Første træning for Anis Slimane og resten af truppen er i dag. Du kan se hele opstartsprogrammet her.