8. JANUAR 2020 kl. 13:55
Faninfo til KMD Cup i Odense

På fredag bliver græsunderlaget skiftet ud med bonede gulve for en stund, når dette års udgave af indendørsstævnet KMD Cup finder sted. Stævnet bliver afholdt i Jyske Bank Arena i Odense, og vores tribuneafsnit i hallen er fuldstændigt udsolgt. Hvis du er en af dem, der skal til Odense for at støtte de blågule, har vi nogle faninformationer klar til dig her.

Adressen er Lille Tornbjerg Vej, Odense, og fans af de blågule skal benytte Indgang Nord, hvor der på den anden side af dørene står en fanzone klar. Her vil der også være indgang til selve hallen, hvor Brøndby-fans har deres eget afsnit.

Alle oversigter over parkering, tilkørsel, indgang og tribuneafsnit kan ses her, sammen med det fulde program for dagen

Billet og betaling
Dørene til hallen åbner kl. 17:00, og ved indgangen kan du scanne din billet direkte fra telefonen. Bemærk, at Jyske Bank Arena er kontantfrit - det vil sige, at boderne med mad og drikke i hallen kun tager imod Mobile Pay og betalingskort som betaling.

Første kamp for de blågule er kl. 19:00 mod AGF, men inden da skal de blågule fans spille Fan Cup mod AaB, og den kamp fløjtes i gang kl. 17:55.

Vores U14-drenge fra Brøndby Masterclass skal ligeledes i aktion i hallen, hvor de spiller første kamp i turneringen Future Stars kl. 18:11, som også er mod AaB.

Foto: Getty Images