16. DECEMBER 2019 kl. 14:50
Brøndby eSport forlænger aftale med HyperX

For et år siden indgik Brøndby eSport et samarbejde med HyperX, som blev partner for gaming-udstyr. Efter et succesfuldt første år, er den aftale nu forlænget, og det vil sige, at esport-spillerne fra Brøndby eSport også fremadrettet har adgang til noget af markedet bedste gaming-udstyr fra et af verdens hurtigst voksende gaming-brands. Også  i gaming-området i Familie Loungen på Brøndby Stadion vil fortsat blive udstyret med produkter fra HyperX.

Den nye aftale begejstrer Jesper Larsen, Head of esport hos Brøndby eSport.

- Jeg er meget glad for, at vi i dag kan forlænge vores aftale med HyperX som vores officielle partner for gamning-udstyr. HyperX er et stort og anerkendt brand inden for esport, så jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte det gode samarbejde med dem, og sammen kunne tage de næste skridt for Brøndby eSport og HyperX.

Vincent Lutz, Talent & Content Marketing Manager hos HyperX, er ligeledes glad for den nye aftale.

- Vi er glade for at kunne fortsætte med at støtte dansk esport gennem vores parnterskab med Brøndby eSport. Udover at forsyne deres esport-hold med det nyeste gaming-udstyr, ser vi frem til at styrke vores forhold ved at udvikle engagerende indhold til underholdning for deres fantastisk fans såvel som vores.

I anledningen af den nye aftale har Brøndby eSport lavet en giveaway med udstyr fra HyperX. Du kan deltage i konkurrencen på deres Instagram-profil, @brondbyesport.

Om HyperX
HyperX er verdenskendt for deres kvalitet, ydeevne og innovation. Deres gamning-udstyr indebærer højhastigheds DDR4 og DDR3 hukommelse, SSDs, USB Flash drives, headsets, keyboards, mus og musemåtter. HyperX er dedikeret til at levere højkvalitetsprodukter udviklet til gamere, overclockere og entusiaster. Globalt er HyperX leverandør til over 30 eSport-hold og er hovedsponsor for Intel Extreme Masters. HyperX er en produktdivision under Kingston Tecnology Company, inc., som er verdens største uafhængige fabrikant inden for gaming-udstyr.