8. DECEMBER 2019 kl. 21:20
Niels Frederiksen: En flot præstation, men ærgerligt nederlag

Det føles som et deja-vu. Efter en godkendt præstation, hvor holdet gav alt på banen, endte det hele med et nederlag på 2-1, og efter kampen var det også en ærgerlig cheftræner, der gjorde status.
 
- Vi spiller en rigtig flot første halvleg, mens anden halvleg bliver en lidt mere fysisk omgang, og dermed på FC Midtjyllands præmisser. Jeg synes, at drengene giver alt, hvad de har inde på banen og leverer en flot præstation, men det slutter alligevel med et ærgerligt nederlag.
 
- Vi får ikke skabt lige så mange store chancer som i sidste weekend, og vi er ikke helt lige så skarpe på den sidste tredjedel af banen, hvor vi tager nogle forkerte beslutninger og ikke har kvalitet nok i pasningerne, lyder det fra Niels Frederiksen.
 
Omkring FC Midtjyllands scoring til 2-1 var der en episode, hvor Erik Sviatchenko forsøger et saksespark i feltet, men dommeren valget ikke at fløjte i situationen, og det var Niels Frederiksen noget forundret over.
 
- Som jeg ser det, har han benet oppe i anden sals højde, og det plejer der at blive fløjtet frispark på, men sådan skulle det ikke være i dag.
 
- Når det så er sagt, så synes jeg, at vi er bedst igen i dag, men det kan vi selvfølgelig ikke bruge til så meget lige nu, for i fodbold er det præstationerne, der tæller. Derfor skal vi også have tre point på søndag hjemme mod Hobro, og så bruger vi vinterpausen på at finpudse både truppen og spillet, for der er trods alt mange positive ting at arbejde videre med, understreger cheftræneren.

Foto: Getty Images