8. DECEMBER 2019 kl. 20:35
Kamil Wilczek: De var mere effektive, end vi var

Det endte desværre med et nederlag, da FC Midtjylland søndag aften gæstede Vestegnen i 19. runde af 3F Superligaen. Kamil Wilczek synes, at de blågule spillede en fin kamp, men når det kom til afslutninger, var gæsterne bare skarpere.

- Jeg synes egentlig, at vi spiller en ret fin første halvleg. Ikke helt så godt i anden halvleg, men jeg synes stadig, at vi havde flere muligheder for at vinde den her kamp, end de havde. Men de ender med at score to mål mod vores enkelte, så vi står her efter kampen med ingenting.

- De var mere effektive, end vi var. Jeg synes ikke, at vi spiller en dårlig kamp, de scorede bare på de chancer, de havde, og det gjorde vi ikke.

FC Midtjylland er det hold i ligaen, der har lukke færrest mål ind. Det kunne Kamil Wilczek også mærke i dag, men han synes stadig, at Brøndby-mandsskabet kom frem til flere chancer, der burde have givet mål.

- De har nogle rigtig gode forsvarsspillere. Nogle af de bedste i ligaen. Så det var ikke nemt at spille mod dem, men jeg synes stadig, at vi skabte chancer, som vi skulle have scoret på. Også halve chancer, som vi skulle have været mere effektive med.

Foto: Getty Images