8. DECEMBER 2019 kl. 08:00
Kaiser: Vi får vores målchancer

I aften bliver braget mellem Brøndby IF og FC Midtjylland fløjtet i gang på Brøndby Stadion. Det forrige opgør endte med en knebent nederlag på udebane, men når opgøret bliver spillet på de blågules hjemmebane, så plejer Drengene fra Vestegnen at have et spinkelt overtag.

Vores tyske midtbanespiller, Dominik Kaiser, anerkender, at FC Midtjylland er et stærkt hold, som er godt kørende, men han tror også på, at Brøndby-mandskabet kan drille midtjyderne.

- De er godt kørende, og de er et godt hold. Det viser de uge efter uge. Men på vores hjemmebane er der altid en chance for at vinde. Vi har vist i mange kampe mod dem, at vi kan score og forsvare, specielt mod deres dødbolde og indlæg - der ved vi, at de er farlige. Jeg ser meget frem til kampen, men vi er nødt til at præstere vores bedste for at slå dem.

FC Midtjylland er specielt stærke på dødbolde, og det er noget, som Dominik Kaiser har siddende i baghovedet, men han trækker sammenligninger fra Derbyet, hvor Brøndby-mandskabet var dygtige til at lukke de fysisk stærke spillere ned.

- Planen er selvfølgelig, at vi ikke skal give dem så mange frispark. Det er måske en vej til at slå dem ved at minimere deres dødbolde og indkast på vores banehalvdel, men nogle gange kan du ikke undgå det, og så skal vi være gode til at forsvare disse situationer. Det gjorde vi ret godt i sidste uge mod et hold, som også har mange fysisk stærke spillere. Det kan være svært, men vi har vist, at vi godt kan håndtere det.

- Med vores spil er jeg sikker på, at vi får vores målchancer, og så er det vores opgave at være mere effektive, end vi var i Derbyet mod FC København.

Dominik Kaiser har i de sidste par kampe haft fornøjelsen af Morten Frendrup som makker på midtbanen, og det er et makkerskab, som han har været yderst tilfreds med.

- Det fungerer rigtig godt. Han er meget aggressiv, stærk mod bolden og løber en masse. Jeg synes, at det er et godt makkerskab, vi har fået. Det er selvfølgelig lidt nyt for os begge, og vi må se hvilken konstellation, vi vælger på midtbanen mod FC Midtjylland, men han har gjort det rigtig godt, når man tænker på, at han er en ung spiller. Han viser selvsikkerhed og bliver kun bedre og bedre med bolden. Han er godt på vej, og jeg nyder at spille med ham.

- Jeg prøver at finde mine egne rum rundt om ham. Det fungerer godt, fordi jeg altid ved, at der er en til at bakke op om mig, specielt når jeg går med i offensiven og ind i feltet. Der er langt op fra 6'er-positionen, men jeg prøver stadig at være offensiv i min spillestil, og så er det godt at vide, at der en bag mig, som er i stand til at vinde duellerne, hvis man mister bolden, og som er god til at lukke hullerne og være aggressiv i sit spil.

Kampen mod FC Midtjylland bliver fløjtet i gang kl. 18:00, og hvis du ikke har købt billet endnu, kan du stadig nå det her.

Kampen bliver sendt live på 3+, men du kan også følge med på Twitter, hvor vi liveopdaterer fra BrondbyLive.

Foto: Getty Images