2. DECEMBER 2019 kl. 14:29
Halvårssæsonkort med julekamp som bonus

Efterårssæsonen nærmer sig sin afslutning, og det betyder også, at julen kommer hastigt tættere og tættere på. Der giver vi gaver til dem, vi holder af, og en af de gaver kunne være et halvårssæsonkort til Brøndby Stadion.

Vi har sat halvårssæsonkortene til salg, men vi smider en lille bonus oven i. Selv om det i teorien først er aktivt fra 1. januar, aktiverer vi halvårssæsonkortet på købsdagen. Det betyder altså, at man får hjemmekampen mod Hobro IK den kommende søndage med i købet, hvis man udnytter tilbuddet inden på søndag.

Priserne på halvårssæsonkortene starter ved 545 kroner for voksne og kun 195 kroner for børn.

Du kan se alle priserne her.

Der er masser af andre fordele end en fast plads på Brøndby Stadion ved at have et sæsonkort. De mange fordele kan du blive klogere på her.

Foto: Getty Images