29. NOVEMBER 2019 kl. 15:05
Niels Frederiksen: Vi kan gøre ondt på FC København

Til søndagens Derby vil cheftræner Niels Frederiksen ikke være at finde på trænerbænken. Fredag formiddag bekræftede Disciplinærinstansen, at cheftræneren har fået karantæne til Derbyet. Karantænen kommer på baggrund af det røde kort, Niels Frederiksen fik i slutminutterne af søndagens kamp mod AGF, hvor cheftræneren gav sin stol et skub, der gjorde at den væltede. Cheftræneren vil derfor være at finde på tribunen under søndagens Derby.

- Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at jeg kommer til at se Derbyet oppe fra tribunen og ikke nede fra trænerbænken, især set i lyset af forseelsens størrelse. Det til trods, så har vi har ikke ændret noget i vores forberedelser. Vi er ét trænerteam med tre trænere og en meget kompetent stab omkring os. Vi snakker altid tingene igennem og drøfter forskellige scenarier – det har vi gjort til alle de andre kampe, og det har vi også gjort her op til søndagens Derby.

- Vi har alle vores holdninger, og Martin og Jesper kommer med deres input, og ud fra det træffer vi beslutningerne. Forberedelsen til søndagens Derby har derfor været fuldstændig uændret. Det eneste, der kommer til at adskille sig bliver jo, at jeg cirka fem kvarter før kickoff på søndag kommer til at ønske spillerne god kamp. Men alt op til har været fuldstændig, som det plejer, og bliver som det plejer – også på kampdagen.

Sidst de to hold mødtes var i oktober, hvor de på et fyldt Brøndby Stadion spillede en intens og underholdende kamp, hvor Brøndby IF gik sejrrigt fra banen med en 3-1 sejr.

- Et Derby er jo en speciel kamp. Det er den største kamp i 3F Superligaen og er altid meget intensiv. Der bliver spillet i højt tempo fra start – også nogle gange lidt højere tempo, end holdene kan følge med i. Så der bliver mange overgange i spillet, og der er en masse energi, der skal brændes af, før kampen ligesom sætter sig.

- Jeg synes, vi har nogle stærke offensive kvaliteter, der kan gøre ondt på FC København. Vi er det mest scorende hold i 3F Superligaen og skaber rigtig mange chancer, så vi tror på, vi kan få et resultat med hjem til Vestegnen. Der bliver med garanti rigtig god stemning på lægterne på søndag med et fyldt udebaneafsnit, så der er lagt op til et intenst Derby. Selvom jeg sidder oppe på tribunen, så vil jeg uden tvivl leve mig lige så meget med, som jeg plejer at gøre.

Kampen har kickoff allerede kl. 11:45 og vises på 3+ samt sendes i LIGA på P3. Du kan også følge kampen på vores live twitterprofil @BrondbyLive.