29. NOVEMBER 2019 kl. 11:05
Kamil Wilczek: Vi vil altid kæmpe for fansene

Årets sidste Derby sparkes i gang i Telia Parken på søndag, når de blågule tørner sammen med FC København i 18. runde af 3F Superligaen.

Ligaens topscorer, Kamil Wilczek, har efterhånden mødt hjemmeholdet mange gange og føler, at han kender deres spillestil ret godt, og den passer ham ganske fint.

-  Vi ved, hvad vi kan forvente af FCK. De har haft den samme spillestil i lang tid, så vi ved, hvordan vi skal spille, og hvordan vi skal løse de forskellige situationer. Selvfølgelig forventer vi en svær kamp. Vi skal være klar på en fysisk kamp, og så skal vi være gode med bolden. Vi fik et ærgerligt resultat i Aarhus sidste weekend, så vi skal hæve niveauet og spille med mere kvalitet på søndag.

- Offensivt er der lidt mere åbent end mod andre modstandere i ligaen. FCK vil gerne angribe og dominere, og det efterlader mere plads i deres defensiv, så vi vil have mere plads til at skabe målchancer, hvis vi er fokuserede og dygtige med bolden.

Drengene fra Vestegnen har haft en positiv pointhøst i ligaen på det sidste, hvor det er blevet til fem sejre i de seneste seks kampe. Kamil Wilczek er opsat på at finde tilbage til det niveau før nederlaget sidste weekend.

- Vi skal spille med det samme niveau, som vi gjorde i hjemmebanesejren mod FCK. Lige på nær sidste kamp mod AGF, så har vi haft en periode, hvor vi har skabt en masse gode muligheder foran mål, og det skal vi fortsætte med, for det mener jeg, kan hjælpe os med at hive sejren hjem.

Med målet i Aarhus rundede Kamil Wilczek 70 mål i ligaen og blev dermed den mest scorende Brøndby-spiller i 3F Superligaens historie. Flere officielle statistikker har dog kun noteret ham for 69 mål, men angriberen slår med glæde rekorden igen, hvis det kan kaste en sejr af sig.

- Selvfølgelig er det vigtigt for mig at slå rekorder, fordi det er dét, jeg træner for, men målene er vigtigere for holdet. Hvis jeg scorer, og vi ikke vinder, så betyder de ikke noget. Jeg vil gå efter at score i kampen og forhåbentlig hjælpe holdet med at vinde, og hvis jeg kan det, så er jeg glad.

Hvis du tror, at Kamil Wilczek scorer kampens første mål, får du i skrivende stund odds 5.5 hos Betfair.com.

Brøndby-fansene har til samtlige udebaneture i efterårssæsonen rejst en tifo på udebaneafsnittet, og den gigantiske støtte på udebane er noget, som den polske angriber sætter stor pris på.

- I kampen mod Aarhus leverede fansene igen en fed tifo, og det hjælper meget på kampens atmosfære. Det giver os uden tvivl ekstra energi. Der findes ikke mange hold, der har så gode fans, som vi har – de er på et andet niveau. specielt i Skandinavien. Vi vil altid kæmpe for at give dem tre point, og forhåbentlig kan vi netop det på søndag.

Udebaneafsnittet i Telia Parken er udsolgt, men du kan se kampen live på 3+ kl. 11:45, eller du kan følge med på Twitter, hvor vi liveupdater på BrondbyLive.

Har du købt billet til udebaneafsnittet i Telia Parken, kan du læse faninformationerne her. 

Foto: Getty Images