28. NOVEMBER 2019 kl. 13:38
Hedlund: Kan mærke der er et Derby på vej
Årets sidste Derby bliver fløjtet i gang i Telia Parken søndag, når Drengene fra Vestegnen skal en tur forbi Østerbro. Det er altid kampe med knald på, og hvor det førhen har været målfattige opgør, er der blevet scoret 17 mål i de seneste fem indbyrdes kampe.

En af de blågule angribere, der virkelig har fået smag for Derby-mål, er Simon Hedlund, der enten har assisteret eller scoret i alle sine Derby-optrædener.

- Det er altid nogle fede kampe at spille. Der er mange på tribunerne og stemningen er i top. Der findes næsten ikke noget mere utroligt som fodboldspiller, end at spille de her Derbyer. Det er bare fedt.

Derbyet betyder rigtig meget for fansene, og derfor betyder det også meget for Simon Hedlund, der giver et bud på, hvorfor FCK som modstander passer så godt til ham.

- Det er anderledes at møde FCK. De er gode med bolden, men i modsætningen til andre hold i ligaen, så stiller de sig ikke særlig dybt, og det giver mig mere plads at løbe i, som kan give mig flere muligheder foran mål. Der er lidt ekstra på spil, og så betyder de her kampe så meget for fansene. Det er nogle utroligt fede kampe at spille, og forhåbentlig kan vi også tage sejren på søndag.

- Man læser og hører alle steder, at der er et Derby på vej, og det motiverer os. Det er stort for fansene, så det er selvfølgelig også stort for os.

Simon Hedlund har været i Brøndby IF i godt og vel et år, og han føler sig godt integreret i den blågule trøje. 

- Jeg har kun været her i et års tid, men jeg føler mig som en del af Brøndby. Jeg går hele tiden efter at præstere så godt som muligt for Brøndby IF, og forhåbentlig bliver det kun bedre herfra. Brøndby er den største klub i Danmark, og den betyder så meget for så mange mennesker. Det lægger selvfølgelig lidt pres på os fodboldspillere, men vi vil fansene og klubben det bedste, så vi går hele tiden efter at give dem den bedste præstation.

Foto: Getty Images