22. NOVEMBER 2019 kl. 08:00
Wilczek: Meget glad for at være tilbage

På søndag går turen til Aarhus, hvor AGF venter på Ceres Park. AGF ligger lige nu på fjerdepladsen i 3F Superligaen med fem point op til os, og det hul skal Drengene fra Vestegnen forsøge at udbygge med en sejr.

Cheftræner Niels Frederiksen har til kampen igen Superliga-topscorer Kamil Wilczek til sin rådighed, efter han har måtte sidde ude med karantæne. Angriberen har holdt sig selv skarp og trænet hårdt, og han glæder sig til igen at være en del af truppen.

- Jeg har gjort meget ud af at træne hårdt, så jeg kan være fysisk klar, til når jeg kan spille igen. Det kan jeg nu, og jeg føler ikke, at der er nogle problemer.

- Det har været svært at se kampene fra sidelinjen. Jeg foretrækker helt sikkert selv at spille, fordi det er langt sjovere at være en del af holdet. Hvis jeg ikke er med i truppen, så kan jeg ikke hjælpe mine holdkammerater – det er i hvert fald svært, så jeg er meget glad for at være tilbage i betragtning.

Selvom Kamil Wilczek har manglet i Brøndby-angrebet i de seneste to kampe, så har de andre offensive kræfter i truppen gjort deres til, at de blågule kunne forsætte sejrstimen, som nu lyder på fem sejre i træk i 3F Superligaen.

Kamil Wilczek er begejstret over de seneste præstationer i ligaen, men der skal endnu flere point på bordet. 

- De sidste kampe i ligaen har været på et rigtig godt niveau. Nu har vi vundet fem kampe i træk, og det skal vi fortsætte med. Vi skal fortsætte med at præstere og vinde endnu flere kampe, og hvis vi kan holde det niveau, så er jeg sikker på, at der ligger flere sejre og venter. Men vi skal være fokuserede og huske på at tage en kamp ad gangen, understreger Kamil Wilczek.

Hvis du tror, at de blågule kan tage hjem fra Aarhus med tre point i baggagen, så får du i skrivende stund odds 2.8 hos Betfair.com

Første indbyrdes kamp mod aarhusianerne i denne sæson endte med et nederlag på hjemmebane, og vores polske angriber erkender også, at det bliver en hård kamp i Aarhus. Men han tror også på, at de blågule kan sejre på Ceres Park.

- Vi forventer, at kampen på søndag bliver svær. Vi ved, hvordan AGF spiller. De er skarpe og aggressive, og det skal vi selvfølgelig være forberedte på, men vi skal mest af alt fokusere på vores eget spil. Vi skal være stærke med bolden og turde udfordre dem, for så tror jeg, at vi kan vinde kampen og udbygge forspringet til dem

Udebaneafsnittet er udsolgt, men du kan se kampen direkte på 3+ kl. 18:00, eller du kan følge med på BrondbyLive på Twitter.

Foto: Getty Images