21. NOVEMBER 2019 kl. 10:56
Tibbling inden AGF: En fed kamp at spille

Efter en lang skadespause gjorde Simon Tibbling comeback i sejren over Esbjerg fB inden landskampspausen, og han glæder sig til kampen mod AGF på søndag i Aarhus.

Han er i gang med sin tredje sæson på Vestegnen, og han har kunne mærke, at kampene mod aarhusianerne er noget specielt.

- Det er en speciel atmosfære, der er på tribunerne, når vi møder AGF. Man kan mærke, det er en kamp, der betyder meget for fansene, og det gør, at der kommer et stort tryk og masser af energi fra tribunerne, og det er sjovere at spille de kampe. Det kan minde lidt om et Derby som type af kamp, og den slags kampe giver lidt ekstra spænding. Det er fedt som spiller, fortæller Simon Tibbling.

AGF ligger på en fjerdeplads i 3F Superligaen fem point efter os, og hos den svenske offensive spiller er det vigtigt, at de ikke kommer tættere på vores tredjeplads på søndag. Kampen skulle gerne resultere i det modsatte.

- Vi ligger tæt på hinanden i tabellen, så det er tre vigtige point, der er på spil. Det er en fed kamp at spille. Det er svært at spille derovre, vi har haft mange tætte kampe mod dem på udebane i en intens atmosfære. Men vi er inde i en gode stime med fem sejre i træk, så vi glæder os til at komme ud og spille igen – specielt når det er en interessant kamp som i Aarhus.

- Vi vil gerne ville alle kampe. Når man spiller i en klub som Brøndby IF, så skal man gå efter at vinde alle kampe, hvis det er muligt. Men selvfølgelig er der kampe, der betyder mere for folk og fans omkring klubben, og det kan vi også mærke. Det her er en af de kampe, og den ekstra energi, som det giver, skal vi bruge på banen, understreger han.

Udebaneafsnittet er udsolgt på Ceres Park i Aarhus på søndag, så der kommer maksimal opbakning til Tibbling og resten af truppen til kampen.

Du kan se kampen live på 3+ eller følge den i tekstform på twitter.com/brondbylive.

Foto: Getty Images