20. NOVEMBER 2019 kl. 15:30
Landsholdsoverblik: Sidste kampe i EM-kvalifikationen

Flere blågule var i nationaldragten i landsholdspausen, og her blev det til flere fine resultater. A-landsholdsspillerne stod alle overfor meget sværre opgaver, hvis de skulle kvalificere sig til EM-slutrunden. Få et overblik over hvordan det gik dem her.  

Sigurd Rosted
Forsvarsspilleren Sigurd Rosted var med i Norges landsholdstrup, der vandt de to sidste kampe i deres gruppe. Nordmændene mødte Færøerne på hjemmebane og fik en sejr på 4-0 og Malta på udebane med en sejr på 1-2 til følge. Det var desværre ikke nok for Norge, da de skulle have hjælp fra andre landshold. Det fik de ikke, og derfor ender Norge på en tredjeplads med 17 point.

Samuel Mraz
Vores slovakiske angriber Samuel Mraz tilbragte landsholdspausen med det slovakiske landshold, og her stod den på en udekamp i Kroatien og en hjemmekamp mod Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen. Kampene endte med henholdsvis et nederlag på 3-1 og en sejr på 2-0. Samuel Mraz og Slovakiet var meget tæt på at gå videre fra gruppen, men det krævede, at Wales spillede uafgjort mod Ungarn. Wales vandt den kamp 2-0, og derfor slutter Slovakiet på en tredjeplads med ét point op til Wales.

Hjörtur Hermannsson
Det islandske landshold havde Hjörtur Hermannsson i truppen, og de skulle på en meget svær opgave, hvis de skulle kvalificere sig til EM. Det blev desværre også for svært, for Island spillede uafgjort 0-0 mod Tyrkiet i en kamp, som de skulle vinde, hvis de skulle have en chance. De sluttede dog fint med en 2-1-sejr i Moldova, som placerer dem på en tredjeplads i gruppe H.

Anis Slimane og Morten Frendrup
Det danske U19-landshold spillede tre kampe i landsholdspausen, der endte med et nederlag og to sejre. Første kamp sluttede med et nederlag på 2-1 mod Finland, hvor Morten Frenderup var med fra start, mens den anden kamp endte 2-1 til danskerne over Færøerne. Tre dage efter var det Frankrig, der måtte gå fra banen med et nederlag. Den kamp vandt danskerne 1-0. Både Anis Ben Slimane og Morten Frendrup var med fra start i de to opgør, og Anis Ben Slimane stod for begge scoringer i sejren over Færøerne.

Lucas Ziegler og Marinus Larsen
De to unge Brøndby-talenter Lucas Ziegler og Marinus Larsen var også i aktion for Danmark. De var nemlig med det danske U17-landshold i England for at spille en international mini-turnering. Der mødte England og Tjekkiet, og begge opgør endte med danske sejre på 3-1.

Foto: Getty Images