15. NOVEMBER 2019 kl. 13:12
Sådan køber du billet til Derbyet i Telia Parken

Mandag 18. november kl. 11:00 åbner forsalget til Derbyet i Telia Parken 1. december for sæsonkortholdere.

Det åbne salg starter tirsdag 19. november kl. 11.00, hvor mindst 20% af vores samlede kapacitet vil blive sat til salg. Eventuelle billetter, som sæsonkortholdere ikke har købt ud over dette antal, vil naturligvis også blive frigivet i åbent salg.

Det vil kun være muligt at købe billetterne online og ikke i Brøndby Shoppen. Billetsalget foregår via http://billet.brondby.com, som er det samme system, der blev brugt til forårets pokalfinale og det seneste Derby i Telia Parken.

Vi opfordrer til, at du opretter en bruger, eller undersøger om dit eksisterende login stadig virker, inden billetsalget åbner mandag, for at forhindre komplikationer med din ordre.

Vær opmærksom på, at alle billetter til udebaneafsnittet skal påføres navn på billetindehaveren. Alle Brøndby-fans vil ved ankomst til Telia Parken blive bedt om at vise fotoidentifikation, og navnet på billetten skal stemme overens med det medbragte billed-id.

Forkøbsret for sæsonkortholdere
For at gøre brug af forkøbsretten skal du indtaste dit sæsonkortnummer i kodefeltet.

Eksempel: hvis dit sæsonkortnummer er 12345678, skal du skrive 12345678 i kodefeltet for at låse billetten op.

Vi har lavet en kort trin-for-trin-guide, som du kan se nedenfor:

  1. Gå ind via http://billet.brondby.com (kampen er først synlig på mandag)
  2. Opret en bruger eller login med en eksisterende bruger (hvis du har købt billet til pokalfinalen, kan du benytte samme login).
  3. Vælg kampeventet.
  4. Vælg din/dine billetter i det ønskede afsnit og tryk videre (max fire billeter pr. ordre).
  5. Indtast dit sæsonkortnummer (f.eks.: 12345678) i kodefeltet og gå til betaling.
  6. Indtast e-mail på alle de personer, som du køber billet til – personen, som ejer brugeren, du tilføjer til en billet, vil automatisk få tilføjet sit navn på billetten. Det er vigtigt, at personen har tilføjet sit rigtige navn til sin bruger.
    6b. Har den person, du køber til, IKKE en bruger på siden, kan du trykke 'Opret Konto' ved siden af billetten og udfylde oplysningerne.
  7. Gennemfør købsprocessen.

Nedenfor er trin 5 til 6b vist.

Er dit navn påtrykt forkert, eller vil du ændre navnet, skal du skrive til [email protected] senest torsdag 28. november kl. 12.00.

Hvis du skal bruge en kørestolsbillet, skal du henvende til [email protected] Billetterne bliver solgt efter princippet først til mølle.

Foto: Getty Images