4. NOVEMBER 2019 kl. 08:00
Rosted: Vi skal tilbage på sporet

De blågule klinger skal krydses med Silkeborg IF’s, der i aften venter på JYSK Park i 15. runde af 3F Superligaen. Drengene fra Vestegnen led et bittert nederlag i midtugen til SønderjyskE i pokalen, men Sigurd Rosted er opsat på at komme tilbage på rette spor i ligaen med en sejr over Silkeborg IF.

- Vi har prøvet at bearbejde kampen fra i onsdags. Det var et stort nederlag, for pokalen var et stort mål for klubben, men vi har også to rigtig vigtige kampe nu i ligaen før landsholdspausen, som vi skal have seks point i.

- Vi skal tilbage på sporet og vise samme energi som i de foregående kampe i ligaen. Vi har brugt de seneste dage på at forberede os på Silkeborgs styrker. Det bliver en svær kamp på kunstgræs, og vi skal være 100 procent klar, hvis vi skal vinde kampen.

Underlaget på JYSK Park i Silkeborg er nemlig af en anden type, og det har før voldt problemer for udebaneholdene, men Sigurd Rosted føler sig komfortabel på kunstgræs, og han er sikker på, at Brøndby-mandskabet nok skal være forberedte på den alternative græstype.

- Man er vant til at spille på kunstgræs. Vi er jo i generationen, som er vokset op med det og prøvet det mange gange. Men det er klart, at det ikke er det samme som at spille på græs. På kunstgræs går det lidt hurtigere, og man får et bedre touch på bolden automatisk, så det er en anderledes type fodbold, fordi det går så meget hurtigere. Det kan være svært at tilpasse sig, men alle i truppen har spillet på kunstgræs, og vi har også spillet på det i vores forberedelser til kampen.

Hvis du skal med til Silkeborg, kan du læse faninformationerne til kampen her, og du kan købe din kampbillet her.

Foto: Getty Images