Lasse Vigen: Superdejligt at være med igen

04.11.2019 22:20

Mandag aften kunne de blågule tage tre vigtige point med hjem fra JYSK Park i Silkeborg, da hjemmeholdet blev besejret 1-0. Lasse Vigen var med på bænken og blev skiftet ind i anden halvleg efter at have været ude i en længere skadesperiode. Efter kampen var midtbanespilleren også meget glad for endelig at kunne få spilletid i den blågule trøje igen.

- Det var selvfølgelig superdejligt at være med igen. Jeg har været ude i noget tid nu, og jeg håber og tror på, at jeg er ved at få styr på det. Det er altid dejligt, når man har været ude i længere periode at igen kunne give noget til holdet og være med til at vinde på udebane. Det var en meget vigtig sejr, selvom det ikke hele tiden var lige kønt. 

- Jeg forsøgte at spille bolden godt rundt, og det lykkedes til dels. Og ellers var mit fokus på at kæmpe sammen med gutterne, stå kompakt og forsøge at vinde mine dueller. Det er altid svært på de her kunstgræsbaner mod et hjemmebanehold, der flytter bolden hurtigt. Vi blev måske lidt tilfredse med det resultat, vi havde, og vi skulle vel egentlig lukke kampen. Men jeg forsøgte at komme ind med det, jeg kan, fortæller Lasse Vigen.

De blågule gæster havde flere gode muligheder for at udbygge føringen, men jo mere tid, der gik af anden halvleg, jo mere pressede Silkeborg IF på for en udligning.

- Det er jo naturligt i fodbold, at man på en eller anden måde kommer til at trække sig lidt mere, når man er tættere og tættere på et resultat. Jeg synes stadig, at vi var gode til at køre omstillingerne og burde med lidt mere dygtighed og held afgøre det til 2-0 og måske også 3-0. Så ved man altid, at når man ikke lykkedes med det, så vil modstanderen lægge trykket, men jeg synes egentlig langt hen ad vejen, at vi står imod. Det var kun tæt på, at vi selv var ved at dumme os lidt, end at de skabte noget særligt. 

- Det er stærkt at holde nullet. Det var også en del af det, vi har skulle arbejde på – vi må ikke give så mange chancer væk, som vi har gjort i mange af kampene og især på udebane. Så den del af planen lykkedes selvfølgelig rigtig godt, og at der så er andre ting, vi kan arbejde med, det må vi tage hen ad vejen, men det er selvfølgelig en af de positive ting, som vi tager med, ud over de tre point, lyder det fra Lasse Vigen

Selvom Lasse Vigen er meget glad for spilletid, så holder han benene på jorden i forhold til sin skade, men han håber, at han fremover kan se frem til endnu mere tid på banen.

- Det er første gang, at jeg er tilbage i lang tid, så jeg er nok lidt øm i morgen. Det er også et andet underlag, end jeg har været vant til. Nu må vi se, hvordan det reagerer, men jeg er fortrøstningsfuld i forhold til, at det nu forhåbentlig kommer til at se mere lyst ud, men jeg har lært, at jeg ikke skal love for meget, så det vil jeg heller ikke gøre denne gang, siger midtbanespilleren.

Foto: Getty Images