2. NOVEMBER 2019 kl. 10:00
Samuel Mraz: Vi skal fortsætte, hvor vi slap i ligaen

Silkeborg IF er modstanderen på mandag, når de blågule igen skal i gang med 3F Superligaen. Det bliver uden Kamil Wilczek, som må sidde over med karantæne, men Samuel Mraz er klar, hvis han skulle få chancen.

- Min opgave er at være klar og forberedt til kampen. Så må vi se, hvilken kombination Coach (red. Niels Frederiksen) vælger i angrebet. Den nye formation fungerer rigtig fint lige nu, men vi er meget fleksible og kan sagtens spille flere forskellige systemer eller med andre positioner og løbemønstre.

- Jeg ville have det fint ved siden af Simon Hedlund, fordi han åbner en masse plads med sine løb, så jeg tror, at vi ville have et godt samarbejde, men vi må se, hvordan vi gør det på mandag.

Hvis du tror, at Samuel Mraz bliver første målscorer i kampen, så får du i skrivende stund odds 6.0 hos betfair. 

Drengene fra Vestegnen ligger p.t. nummer tre, og det er vigtigt for Samuel Mraz, at de blågule fortsætter de gode takter fra 3F Superligaen efter onsdagens pokal-exit.

- Vi havde mange muligheder i onsdags, men vi fik ikke gjort chancerne store nok, og så er det svært at score. Det er vigtigt, at vi gør det bedre offensivt på mandag. Vi skal jagte det første mål, og det kræver, at vi er effektive og tålmodige.

- Det bliver en hård kamp på mandag, og de vil helt sikkert bruge vores nederlag i onsdags som motivation, men det skal vi også. Vi skal ud og vise attitude - vi skal fortsætte, hvor vi slap i ligaen.

Hvis du skal med til Silkeborg, kan du læse faninformationerne til kampen her.

Du kan se følge live på 3+ eller på Twitter, hvor vi liveopdaterer på BrondbyLive.

Foto: Getty Images