Hedlund inden pokalgyser: Vi vil have revanche

29.10.2019 08:42

For en måned siden blev det til et nederlag i 3F Superligaen på udebane mod SønderjyskE. Det er en kamp, som stadig nager Simon Hedlund, så han glæder sig til at stå overfor sønderjyderne igen i morgen. Denne gang i fjerde runde i Sydbank Pokalen.

- Vi vil have revanche mod dem, for vi spillede ikke en af vores bedste kampe, sidst vi mødte dem. Vi har god selvtillid i truppen nu, og det nye system gør, at vi er sværere at skabe chancer mod, selv om vi lukkede to mål ind mod Randers. Vi rejser os godt i den kamp, og jeg tror, vi bliver bedre og bedre, siger den svenske angriber, der sætter et par ord på den følelse, der har bygget sig op i truppen over de seneste kampe.

- I søndags har Randers to og et halvt angreb og scorer to mål. Efter det andet mål taler vi sammen inde på banen og bliver enige om, at vi skulle stramme op og komme tilbage. Det lykkedes jo meget godt, og den selvtillid og tro på tingene skal vi tage med os videre – også til i morgen mod SønderjyskE.

Hedlund er blomstret op i de seneste kampe, og han er glad for at være kommet ind i et makkerskab med topscorer Kamil Wilczek igen.

- Jeg synes, min bedste plads er i angrebet, hvor jeg får mest ud af mine evner. Og så er det en fornøjelse at spille ved siden af Kamil. Det er bare at give ham bolden, så skal han nok score.

- Man kan ikke klage, når man har ham som makker, og jeg synes, at vi gør hinanden bedre, lyder det fra manden i nummer 27.

Nu gælder det næste skridt i Sydbank Pokalen, og selv om det er en anden turnering, så er forudsætningerne for kampen den samme som til Superliga-kampe, fortæller Simon Hedlund.

- Vi går ind til alle kampe for at vinde dem, men alligevel er det anderledes med en pokalkamp. Der er afregning lige efter kampen. Enten er man videre, eller også er man ude. Men vi kommer ind til kampen med selvtillid og tro på egne evner, og det skal sende os i kvartfinalen.

Du kan købe din billet til pokalgyseren lige her.

Foto: Getty Images