20. OKTOBER 2019 kl. 20:50
Niels Frederiksen: En overbevisende præstation

Brøndby-mandskabet vandt søndag aften 3F Superliga-kampen på Lyngby Stadion mod hjemmeholdet med overbevisende 3-0. Det var også en glad cheftræner, der efter kampen satte nogle ord på holdets præstation, og det var med flere rosende ord.

- Jeg er super, superglad. De tre point er selvfølgelig utrolig vigtige for os i den her tætte topstrid, som der er. Det er også måden, de kommer i hus på. Jeg sagde til spillerne i omklædningsrummet efter kampen, at jeg synes, det var en meget solid præstation – en ret overbevisende præstation.

Vi skulle langt ind i første halvleg, før det første mål kom, og cheftræneren er glad for, at det var de blågule, der med det første mål kunne tage føringen. 

- Det giver altid selvtillid at komme foran, og det er jo ofte sådan, at det hold, der kommer foran, også ender med at vinde fodboldkampen. Så det første mål var vigtigt, specielt når man spiller mod et hold som Lyngby, som i øvrigt gjorde det godt og dygtigt.

Se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images