20. OKTOBER 2019 kl. 21:25
Andreas Maxsø: Der var selvtillid i truppen

Søndag aften kunne vi sætte tre point ind på kontoen efter en 3-0-sejr på Lyngby Stadion. Lige inden landsholdspausen fik Drengene fra Vestegnen en vigtig sejr over FC København, og i Lyngby blev der bygget videre på det resultat.

Og det var Andreas Maxsø godt tilfreds med. 

- Jeg føler lidt, da det står 0-0, at kampen bølger lidt frem og tilbage, og de har et par gode omstillinger. Men efter Kamil scorer, føler jeg, at vi er i kontrol, og da vi scorer til 2-0, der dør kampen. Og så får vi puttet en ekstra ind og får kørt den hjem.

- Efter sidste kamp var der noget selvtillid i truppen, det kunne man tydeligt mærke, og vi skulle ud og følge op i dag. Det var vigtigt for os at vise vores fans, at det ikke bare var en gang, vi lige fik tre point og så gå ud og tabe igen. Nu skal vi fortsætte i næste kamp hjemme mod Randers og forhåbentlig få tre point.

Se hele interviewet med Andreas Maxsø på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images