18. OKTOBER 2019 kl. 10:00
Mukhtar: Det gør os taktisk stærke

Landsholdspausen er slut og bolden ruller igen i 3F Superligaen. Det betyder for vores vedkommende, at vi skal en tur til Lyngby Stadion, hvor hjemmeholdet fra Lyngby BK venter.

Det bliver en svær opgave mod et hold, der har tabt deres seneste to opgør og derfor er sultne efter igen at få point på kontoen. Omvendt kommer vi med god selvtillid efter en fortjent sejr over FC København. Den selvtillid skal tages med ind til kampen i Lyngby, fortæller Hany Mukhtar.

- Vi har haft en svær periode, men sejren over FC København var en god sejr. Ikke kun fordi vi vandt, men vi kom ud med en rigtig god energi og viste, at vi på dagen var det bedste hold. Det er den tilgang og den tro på hinanden som spillere, vi skal tage med os ind til kampen mod Lyngby.

- Vi prøvede et nyt system, og det fungerede godt, ligesom nogle andre systemer har gjort i nogle andre kampe. Det giver os mulighed for at veksle mellem flere systemer, og det vil gøre os taktisk stærke som hold, understreger Mukhtar.

Den tyske midtbanespiller er i gang med sin sidste tid i Brøndby IF, og det er vigtigt for ham, at han får afsluttet sin tid på Vestegnen bedst muligt – både for sig selv og for klubben.

- Den bedste måde, jeg kan sige tak til klubben og til fansene for min tid i Brøndby IF, er, at vi ligger så højt i tabellen som muligt. Det er meget vigtigt for mig at slutte bedst muligt og vise alle i og omkring klubben, hvor meget min tid her har betydet for mig – og kommer til at betyde for mig i fremtiden.

- For at komme så højt som muligt, skal vi have sat en stribe af sejre sammen. Det startede mod FC København, og det skal fortsætte mod Lyngby. Det er hele truppen opsat på, og vi har trænet rigtig godt i landsholdspausen for at bygge oven på den seneste kamp. Nu glæder vi os til at gå ud og spille for fansene igen.

Hvis du tror, at vi slår Lyngby BK på udebane på søndag, kan du i skrivende stund få odds 10.00 hos Betfair, hvis du smider dine penge på resultatet 0-2.

Foto: Getty Images