17. OKTOBER 2019 kl. 14:45
Morten Frendrup: Vi kommer til at give den fuld gas

På søndag står den igen på 3F Superliga-bold, når de blågule skal en tur nordpå, hvor Lyngby BK venter i 13. runde.

Opgøret kommer efter en landsholdspause, hvor Brøndby-truppen har haft tid til at arbejde med nogle detaljer i spillet. Det har hjulpet, synes midtbaneslideren Morten Frendrup, der understreger vigtigheden af at bygge videre på det gode resultatet mod FCK.

- Vi har brugt landsholdspausen på at blive skarpere på systemerne og arbejdet på, at få flere detaljer og aftaler på plads. Vi vil gerne være aggressive og spille fremad, ligesom vi altid har villet, men der er altid noget, vi kan justere og arbejde videre på.

- Det er vigtigt, at vi bygger videre på den Derby-sejr mod Lyngby, for jeg tror på, at det kan sætte os i gang og give os noget momentum. Det havde været fedt, hvis vi bare havde kunne køre på efter sejren over FCK, men landsholdspausen har givet os noget tid til at kunne arbejde og fokusere på nogle detaljer i vores spil, og det har været rigtig nyttigt.

En Derby-sejr giver altid ekstra energi og selvtillid, og Morten Frendrup håber, at det kan være med til at sætte Brøndby-mandskabet rigtigt i gang efter en september med flere svingende præstationer.

- Jeg synes, at stemningen er god lige nu - især efter den Derby-sejr. Alle arbejder hårdt og har det godt i omklædningsrummet. Det skal vi bygge videre på mod Lyngby BK på søndag, og vi kommer til at give den fuld gas.

Sidst de blågule krydsede klinger med Lyngby BK var for godt og vel halvanden år siden, og her blev det til en sejr på 3-1 og debut til Morten Frendrup. I denne sæson har han fået flere indhop, og det glæder talentet, der føler sig mere og mere som en førsteholdsspiller.

- Personligt føler jeg, at jeg er kommet tættere på startopstillingen. Jeg føler også, at man bliver en større del af holdet, når man får spilletid, så jeg synes, selvfølgelig det er dejligt, at jeg har fået de indhop, jeg har fået.

Kampstart er kl. 18:00 i Lyngby, og hvis du skal med, men ikke har købt billet endnu, kan du gøre det her. 

Foto: Getty Images