16. OKTOBER 2019 kl. 12:50
Faninfo til Superliga-kampen i Lyngby

På søndag er landsholdspausen slut og Superliga-bolden vil igen rulle, når turen går til Lyngby for de blågule, hvor Lyngby BK venter. Kampen spilles kl 18.00, og hvis du skal med på udebanetur, får du her nogle faninformationer.

Indgang til stadion for Brøndby-fans er via indgang 1 i den sydlige ende af stadion. Dørene til stadion samt billetsalget på stadion åbner som udgangspunkt to timer før kick-off.

Billetter
Vi har fået tildelt 2.600 pladser til udebaneafsnittet. 2000 af de pladser er på Jetbull-tribunen bag målet, som ikke er overdækket. Resten er på den overdækkede øst-tribune, som kommer til at være stemningstribunen, og hvis man har købt billet til dette afsnit, vil man få udleveret et armbånd hertil.

Stemningsafsnittet på langsiden er udsolgt, men der er stadig billetter tilbage til Jetbull-tribunen. Hvis der skulle være billetter tilovers, kan de købes på stadion op til kampen.

Hvis du allerede har købt billet til stemningsafsnittet, er det vigtigt, at du beholder din billet efter du er kommet ind af indgang 1, da det er den samme billet, du skal bruge, når du skal ind på det rigtige afsnit. 

Det er som Brøndby-fan ikke tilladt at købe billet til hjemmeholdets afsnit.

Se en oversigt over Lyngby Stadion her.

Transport
Adressen er Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby. Der vil til kampen ikke blive arrangeret et fodboldtog til stadion, da der er sporarbejde. Derfor anbefaler vi at benytte parkeringspladsen bag udebaneafsnittet, som i dagens anledning bliver udvidet, eller til at benytte de omkringliggende veje – evt. Sorgenfrigårdsvej, Nørregade, Toftebæksvej og Lundtoftevej.

Tag afsted i god tid for at undgå kø og forvent ekstra tid i forbindelse med parkering og visitering.

For yderligere information henviser vi til Lyngby BKs egen hjemmeside.

Skal du afsted på udebanetur, men ikke har købt billet endnu, kan du gøre det her.

Foto: Getty Images