16. OKTOBER 2019 kl. 12:00
Brøndby eSport og Vision Gaming forlænger samarbejdet

En fast og meget populær del af Familie Loungen vil også fremover være udstyret med kvalitets gaming-computere fra Vision Gaming.
 
Vision Gaming har, siden Familie Loungen blev etableret været til stede med deres gaming-computere af højeste kvalitet til stor glæde for Familie Loungens brugere. Derfor er det med stor glæde, vi kan fortælle, at Vision Gaming også for den kommende sæson vil være en stor del af Familie Loungen.
 
Hos Jesper Larsen, Head of eSport i Brøndby IF, er der stor begejstring for forlængelsen af aftalen.
 
- Når en vigtig partner, som vi oven i købet arbejder rigtig godt sammen med, forlænger, er det altid en stor dag. Vision Gaming har fra dag et været en vigtig del af Familie Loungen, hvor vores gaming-område har været yderst populært, endda så meget at vi har udvidet tre gange, så vi nu har 15 toptunede gaming-computere. Med vores nyeste tiltag, såsom Brøndby eSport Klub og eSport som valgfag, kommer udstyret fra Vision Gaming virkelig til sin ret. Det bliver ikke ”kun” benyttet i forbindelse med kampdage, men hver dag med gaming og fælleskab er i fokus.
 
Også hos Vision Gaming er der glæde over forlængelsen af samarbejdet, hvor Martin Persson, salgs- og marketingchef, siger:
 
- Hos Vision Gaming har vi valgt at forlænge samarbejdet med Brøndby eSport. Vi har været partner nu i knap to år, så vi har været med, siden Familie Loungen startede. Nu er der kommet yderligere en eSports-klub, som, vi synes, er et rigtig fedt tiltag. Det giver en masse gode muligheder for at en række unge mennesker kan blive en del af et fællesskab, og det kan Brøndby IF om nogen, og vi er superglade for at være en del af det fællesskab og sammen tage de næste skridt med Brøndby eSport. 
 
Hvis du er nysgerrig på, hvordan en gaming-computer ser ud inden i eller kunne tænke dig en snak med folkene fra Vision Gaming omkring deres udstyr, kan du møde dem i forbindelse med hjemmekampen mod Esbjerg fB 10. november på Brøndby Stadion. 

Læs mere om Vision Gaming og deres produkter her. https://www.mm-vision.dk/visiongaming

Foto: Getty Images