Ole Palmå: Finansieringen skal være på plads

11.10.2019 08:42

Fredag morgen udsendte vi en selskabsmeddelelse, hvor der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling 6. november, da bestyrelsen ønsker at kunne beslutte at gennemføre kapitalforhøjelsen på anden måde end kun ved kontant betaling, herunder ved konvertering af selskabets gæld. Den ekstraordinære generalforsamling betyder, at emissionen, som var planlagt til andet halvår 2019, bliver skubbet til 1. kvartal 2020.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller, at renoveringen af hhv. den sydlige og nordlige tribune, hvor betonelementerne på de nedre afsnit skal udskiftes, efter planen skal finansieres gennem dele af provenuet fra en succesfuld emission.

- Vi ved, hvor meget det betyder for vores fans at få Sydsiden tilbage i fuld sving, og der er ikke noget, vi hellere ville end påbegynde renoveringen allerede i dag, men vi må være realistiske. Udskiftningen af betonelementerne er så væsentlig en millioninvestering, at finansieringen simpelthen skal være på plads, før vi kaster os ud i en opgave af den størrelsesorden.

- En renoveret Sydsiden, er en af vores vigtigste prioriteter, men indtil emissionen er gennemført, og vi kender provenuets endelige størrelse, så er det ikke muligt for os at fastlægge, hvornår en renovering kan blive gennemført. Vi så senest til Derbyet mod FC København i søndags, hvor fantastisk en ramme og stemning som vores fans kan skabe, og derfor har vi alle en stor interesse i at Sydsiden igen kan vende tilbage til fuld kapacitet.

Man kan læse hele indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling her.

Foto: Getty Images