7. OKTOBER 2019 kl. 15:08
Landsholdsoverblik: Flere spillere skal i landsholdstjeneste

Det er dagen derpå efter Derby-sejren, og flere Brøndby-spillere kan i dag fejre præstationen i går med en landsholdsudtagelse. Her kan du få et overblik over, hvem der trækker i nationaldragten de kommende dage.

Hjörtur Hermannsson
Hjörtur skal en tur til Reykjavik, hvor det islandske landshold skal spille to kampe i EM-kvalifikationens gruppe H. De to kampe er mod Frankrig 11. oktober og Andorra 14. oktober. Specielt kampen mod Frankrig bliver vigtig for Island, hvis de stadig skal have forhåbninger om kvalifikation. Lige nu ligger de nemlig tre point efter Frankrig og Tyrkiet, der ligger på en delt førsteplads.

Sigurd Rosted
En anden forsvarsspiller, der skal i aktion for sit respektive landshold, er Sigurd Rosted. Han trækker i den norske landsholdstrøje, når Norge skal møde Spanien på hjemmebane 12. oktober og Rumænien på udebane 15. oktober.

Morten Frendrup og Anis Ben Slimane
Morten Frendrup er efterhånden fast inventar på U19-landsholdet, mens Anis Ben Slimane igen er blevet udtaget, efter han fik sin debut i forrige landsholdspause. De to midtbanespillere skal op imod det irlandske U19-landshold af to omgange. Første gang er 11. oktober og anden gang 14. oktober. Begge kampe bliver spillet i Irland.

Mathias Kvistgaarden
Det unge angriber-talent fra U19 i Brøndby Masterclass skal med U18-landsholdet, når de på udebane spiller to venskabskampe mod Schweiz i Montreux 8. og 10. oktober.

Foto: Getty Images