7. OKTOBER 2019 kl. 13:30
Kaiser: Kæmpestort tak til fansene

En 3-1 Derby-sejr på en solbeskinnet søndag i oktober kom efter hårdt arbejde og en stor holdindsats. En af dem, som endnu engang gik forrest på banen, var Dominik Kaiser. Den 31-årige tysker måtte dog desværre forlade banen allerede i midten af anden halvleg med en hovedskade, efter at han i en duel fik en støvle i ansigtet.

Selv siger Dominik Kaiser om episoden:
 
- Det var en fantastisk kulisse at spille i med mange dueller og massiv larm fra fansene. I selve situationen ser jeg bolden komme højt, og jeg går op for at heade til den, men ser så pludselig en støvle og mærker at jeg bliver ramt. Det var voldsomt, men det var ikke bevidst fra modstanderen, og jeg fik efterfølgende en undskyldning fra Rasmus Falk. Sådan er fodbold engang imellem, fortæller den tyske nummer 7.
 
- Da jeg ligger og modtager behandling på banen, kan jeg høre fansene synge mit navn, og jeg tænker, at jeg skal op og fortsætte, men må indse, at jeg ikke kan fortsætte med den store flænge i panden. Klublægen syr mig med 23 sting, og efter kampen tager vi sammen til hospitalet for en sikkerheds skyld for at blive scannet for eventuelle brud og hjernerystelse, for hovedskader skal tages meget seriøst. Svarene var heldigvis positive, og her dagen efter er hævelsen omkring stingene faldet markant, så jeg er ikke så øm længere. Nu har vi en landsholdspause, hvor der er lidt ro på, og det giver stingene og kroppen tid til at slappe lidt af og restituere.

- Jeg vil gerne takke fansene for den massive opbakning, de gav holdet og mig personligt i går. Det var dejlig, at vi som hold kunne give dem en fortjent Derby-sejr som tak.
 
Trænerstaben vil sammen med lægestaben løbende vurdere, hvornår Dominik Kaiser igen kan træne fuldt med.

Foto: Getty Images