6. OKTOBER 2019 kl. 17:15
Kevin Mensah: Atmosfæren på stadion løfter os

Drengene fra Vestegnen sikrede tre vigtige point og en Derby-sejr, da FC København var forbi Brøndby Stadion. Længe før de blågule kom på banen, var der godt gang i tribunerne, og det var en stemning, som Kevin Mensah var meget imponeret over.

- Det er en fed følelse. Atmosfæren på stadion løfter os, det er helt sikkert. Nu vil vi også gerne bygge videre på den her præstation, som kan hjælpe os med at få endnu en sejr i næste kamp. Vi er glade for den her sejr, men hvis vi skal rykke os op i tabellen, så skal vi sætte noget mere sammen, og det er vi fokuserede og arbejder hårdt på.

- Jeg tror ikke, at der er nogen, der glemmer fornemmelsen på det her stadion. Det er nemt at bruge som motivation til næste gang vi står her og skal møde Randers FC.

Se hele interviewet med Kevin Mensah på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images