Samuel Mraz: En vigtig og speciel kamp

04.10.2019 14:20

På søndag er det tid til sæsonens første Derby mod FC København på Brøndby Stadion. Stemningen til opgøret ligger i luften i flere dage før, og det har været noget, Samuel Mraz har kunne mærke op til sit første Derby. 

 - Først og fremmest vil jeg sørge for, at jeg er godt forberedt til den her kamp. Jeg er overrasket over, hvordan atmosfæren i truppen er op til Derby. Alle er lidt mere koncentreret, og alle ser frem til opgøret og vil gøre alt for at få et godt resultat. Man kan mærke, det er noget specielt, der venter på søndag og ikke "bare" endnu en kamp.

- Vi glæder os til alle kampe, men selvfølgelig er der nogle kampe, der er sjovere at spille end andre og kampe, man ser mere frem til end andre, og det bliver helt sikkert en stor oplevelse på søndag. 

Der er altid knald på til disse kampe med udsolgte tribuner, tifoer og kolossal opbakning. Det har Samuel Mraz også fået mange fortællinger om fra sine holdkammerater, og ud fra dem kan han drage paralleller til de helt store kampe i Slovakiet.

- Jeg har hørt, at der skulle være en kæmpe støtte til os fra tribunerne, og det forventer jeg også, at der kommer på søndag. Det er vigtigt for dem, at vi leverer godt, og vi vil gøre alt, for at give dem noget at glæde sig over. Det er en vigtig kamp for dem og for hele klubben, og det kan vi godt mærke. Hele truppen er klar på at give alt og få det resultat, fansene fortjener.

Hvis du tror, at Brøndby IF kan vinde Derbyet mod FC København på søndag, så kan du i skrivende stund få odds 2.7 hos vores spillepartner Betfair.

- I Slovakiet havde vi også nogle store kampe mod vores rivaler (FK Senica - Slovan Bratislava, red.), og det handlede altid om motivation, forberedelse og de små marginaler. Alle elskede disse kampe, fordi var er så intense og gav ekstra energi. Jeg tror, at det bliver det samme på søndag - bare i en meget større skala.

Alle billetter er solgt, men du kan følge opgøret direkte fra kl. 14:00 på 3+ og på https://twitter.com/brondbylive

Foto: Getty Images