Maxsø: Let at blive en del af truppen

29.09.2019 12:15

Med tre kampe under bæltet i den blågule trøje har Andreas Maxsø siden sin ankomst til Vestegnen fundet sig til rette på banen og i omklædningsrummet. Men selv om han er det nyeste ansigt i truppen, er han gået ind og har taget en lederrolle i den blågule defensiv.

Det skyldes blandt andet den gode modtagelse fra holdkammeraterne.

- Det har været superlet at blive en del af truppen. Alle har været åbne og taget godt imod mig, så det har været let at blive en del af gruppen.

- Jeg har prøvet at skifte klub et par gange nu, så det er også noget, man bliver bedre til som spiller, men ja, det har været let at falde til her i Brøndby IF, fortæller han.

Den gode modtagelse har afspejlet sig i gode præstationer, men det betyder ikke, at Andreas Maxsø er tilfreds med de sidste par kampe. Han forventer mere af sig selv og resten af defensiven.

- Når man føler sig godt tilpas, bliver det lettere at spille sit spil og gøre nogle lidt bedre ting på bolden i stedet for bare at spille det sikre spil hele tiden, hvis man er lidt usikker.

- Jeg synes, min form bliver bedre og bedre, men vi lukker stadig for mange mål ind, og det skal der ændres på. Men ja, jo flere kampe man spiller, desto bedre vil det også blive. Det er jeg helt sikker på.

Han har oplevet Brøndby-fansene og Sydsiden masser af gange som modstander, men har svært ved at sætte ord på, hvor meget det betyder, at han nu har dem i ryggen.

- Det er fedt at spille for fansene. Fra min tid i FC Nordsjælland ved jeg, hvad de kan gøre, når man spiller mod dem, så det er fedt at have dem i ryggen. Det er helt fantastisk. Når man skifter hertil, har man sine forventninger inden første kamp, men når man træder ind på banen og mærker dem, så overgår det forventningerne. Det er svært at sætte ord på, hvor meget de betyder på den måde.

I morgen venter SønderjyskE i Haderslev. Der skal det positive fra pokalsejren i Skive tages med ind på Sydbank Park, hvor der formentlig kommer til at stå et afventende hjemmehold, der vil give Maxsø og holdkammeraterne masser af tid på bolden og forsøge at slå til på omstillinger.

- Vi kan tage en sejr med fra Skive, hvor vi kan hente noget god moral efter at have været bagud de sidste 10 minutter. Det er stærkt, at vi som gruppe kommer tilbage.

- På bolden skal vi være bedre mod hold, der står lidt dybt. Vi skal have trænet på det, men jeg er sikker på, at vi har kvaliteten til at få dem åbnet og vinde kampen. Samtidig skal vi være bedre til at lukke af, når de får deres omstillinger. De kommer også til at køre på dødbolde, så der skal vi også være vågne.

Skal du med til Haderslev, kan du blive klogere frem mod besøget ved at læse vores faninfo her.

Foto: Getty Images