Niels Frederiksen: Skal ud og vise hvad vi står for

25.09.2019 10:15

I aften træder Brøndby IF ind i dette års pokalturnering, og her er modstanderen Skive IK. Kampen spilles på Hancock Arena i Skive, og der er kickoff kl.19:30.

Cheftræner Niels Frederiksen ser frem til kampen, og han løfter sløret for, at trænerteamet vil lave justeringer i startopstillingen, men at det er et slagkraftigt hold, der går på banen.

- Brøndby IF har en stolt tradition i pokalturneringen senest med tre pokalfinaler i træk. Så pokalturneringen betyder rigtig meget for os som klub, og vi vil gå hele vejen. Derfor stiller vi også med et slagkraftigt hold med mange Superliga-minutter i benene, for vi skal ud og vinde. Man ser hver sæson, at mindre hold forstår at gøre det svært for etablerede Superliga-hold, så vi tager opgaven meget seriøst, da Skive IK vil gå ind til kampen med alt at vinde.

- Vi ryster posen til aftenens kamp, for den præstation, vi så i søndags, var ganske enkelt ikke i orden. Kampen i aften er derfor en mulighed for spillerne at vise, hvad vi står for og vise, at man tager ansvar som hold og skyder brystet frem.

Niels Frederiksen fortæller, at man kan se frem til at se Morten Frendrup og Samuel Mraz fra første fløjt, hvilket er den første kamp Samuel Mraz får fra start, siden han kom til klubben i slutningen af sommerens transfervindue.

- Frendrup er en type spiller, man som træner og holdkammerat altid ved, hvor man har. Han leverer en 100 procents indsats, hvor lungerne næsten hænger ud af halsen og hjertet er ude på trøjen. Det gælder også til træning, og derfor har han om nogen gjort sig fortjent til en plads i aftenens startopstilling.

- Samuel Mraz har nu haft nogle uger til at træne vores spillestil samt lære holdkammeraterne at kende. Han har gjort det godt til træning, så Samuel starter ligeledes inde i aften. Som en klassisk angriber er Samuel bedst i og omkring feltet, og da vi forventer en kamp mod Skive IK, hvor vi vil være i nærheden af deres felt i store dele af kampen, så ligger kampen umiddelbart godt til ham.

Kampen kan følges på 3+ samt Liga på P3 og på twitter.com/brondbylive.

Foto: Getty Images