18. SEPTEMBER 2019 kl. 14:15
Sæsonkortholder på Sydsiden? Husk at trække billet til Derby

Som tidligere meldt ud er der vigtige ændringer for alle sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre og Øvre til Derbyet den 6. oktober på Brøndby Stadion. Se mere information om dette her.
 
Omkring 1.500 sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre og Øvre har endnu ikke trukket deres billet til kampen. Er du en af disse sæsonkortholdere, så opfordrer vi til, at du får det gjort hurtigst muligt for at sikre dig en plads til kampen.
 
Som sæsonkortholder på Sydsiden Øvre har du mulighed for at trække én gratis billet til hvilket som helst ledigt sæde på stadion. Vi har i øjeblikket tilbageholdt enkelte afsnit fra det frie salg for at sikre sæsonkortholdere på Sydsiden Øvre har mulighed for at vælge attraktive pladser andre steder på stadion.

Dette ændrer sig dog i næste uge.
 
Fredag den 27. september kl. 10:00 vil alle pladser som i øjeblikket er tilbageholdt til sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre og Øvre nemlig blive frigivet til åbent salg. Alt efter den ledige kapacitet kan dette inkludere billetter til Sydsiden Nedre og Øvre.

Sæsonkortholdere på Sydsiden kan stadig trække billet efter ovennævnte dato, men er efter samme dato ikke garanteret sin plads på Sydsiden.
 
Disse ændringer har ingen betydning for sæsonkortholdere uden for Sydsiden Nedre og Øvre. Vær dog opmærksom på, at der er særskilte ændringer for sæsonkort på J. Jensen-tribunen og familieafsnittet (Loxam B6). Dette er kommunikeret særskilt direkte til de involverede.

Foto: Getty Images