15. SEPTEMBER 2019 kl. 21:05
Larsson: Man må ikke tage fansene for givet

Johan Larsson var tilbage på Brøndby Stadion, og det var med en sejr over FC Nordsjælland - en modstander han kender fra mange åbne kampe i sine år på Vestegnen. Og kampen i dag blev ikke voldsomt anderledes.

- Jeg synes, vi har ok styr på dem i første halvleg. Vi får scoret to fine mål og har ok kontrol med defensiven, men vi taler også om i pausen, at de er et hold, der har let ved at skabe deres chancer på omstillinger, og det går hurtigt, når de er på bolden, så i anden halvleg bliver det lidt en typisk Brøndby IF - FC Nordsjælland-kamp, lød det fra vores højre back, der også var taknemmelig for opbakningen fra Sydsiden og resten af Brøndby Stadion.

- Det er så sejt at løbe ud på banen her, og det er ikke noget, man må tage for givet, lød det blandt andet om Brøndby-fansenes indsats på tribunerne.

Du kan se hele interviewet med Johan Larsson på Brøndby Indefra her.

Foto: Getty Images