9. SEPTEMBER 2019 kl. 19:15
Andreas Maxsø er Brøndby-spiller

Transfervinduet har været smækket i en uge, men her til aften kunne vi alligevel præsentere en ny spiller. Andreas Maxsø har nemlig fået en kontrakt til sommeren 2023, og han skal dermed tørne ud i den blågule trøje med nummer 5 på ryggen.

Og Carsten V. Jensen var også glad for at kunne præsentere en spiller, han kendte fra tidligere i FC Nordsjælland.

- Fra vi fandt ud af, at Maxsø var ledig på markedet, begyndte vi at undersøge muligheden – som  vi jo skal, når der er en dygtig spiller derude. Og så måtte vi se, om vi kunne komme tættere på et eller andet, og nu står vi heldigvis her. Så jeg er superglad.

- Jeg kender Andreas fra tidligere som en dygtig spiller og som en ledende figur i FC Nordsjælland. Og vi var utrolig kede af at miste ham på det tidspunkt, men når Andreas sætter sig noget i hovedet, så bliver det tit også sådan.

- Siden da er der sket nogle ting, der har muliggjort, at vi kunne komme på banen, og vi har så gjort os så attraktive, som vi kunne. For vi kunne jo godt se, at der er masser af fodboldspiller her, og det er en mulighed, man skal gribe, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Og Andreas Maxsø selv er selvfølgelig også en glad mand, der er blevet genforenet med den klub, han forlod for næsten 10 år siden.

- Jeg har fået noget erfaring, og jeg kommer tilbage for at vinde og gå forrest. Men det handler først og fremmest om holdet, og det er mit fokus. Nu spillede jeg her, fra jeg var fem til 16 år, så jeg har været her på stadion mange gange og se Superliga-holdet. Så det bliver sjovt at træde ind på banen med Sydsiden i ryggen og trække den gule trøje over hovedet, fortæller den nu 25-årige forsvarsspiller.

Andreas Maxsø har første arbejdsdag i morgen i Brøndby-trøjen, og du kan se det første interview med forsvarsspilleren og Carsten V. Jensen på Brøndby Indefra.