5. SEPTEMBER 2019 kl. 16:50
Snævert nederlag i Reserveligaen i Farum

Med en blanding af unge og rutinerede kræfter måtte Jesper Sørensen se sit hold tabe 3-2 til FC Nordsjælland på Right to Dream Park i en kamp, hvor flere unge spillere fik masser af minutter. Men det var også et opgør, hvor sejren endte hos det rigtige hold, lød det fra Jesper Sørensen efter kampen.

- Der var flere ting, vi gerne ville med den her kamp. Vi har et individuelt fokus på nogle enkelte spillere, der skal i kampform. De kom sent i transfervinduet og skal have nogle kampe i benene, og så fik vi arbejdet med nogle af de ting, som vi gerne vil have holdet til at blive dygtigere til.

- Vi må også sige, at vi var oppe mod en god modstander. Resultatet var fair nok, men der er mange ting, vi kan tage med og mange ting, vi skal arbejde på at blive endnu bedre til.

I løbet af kampen blev der skiftet tre spillere fra Brøndby Masterclass ind, mens Andreas Pyndt fra U19 spillede det meste af kampen på den defensive midtbane, og Jesper Sørensen var tilfreds, med det han så fra de unge spillere.

- De fik vist, at de har et godt udgangspunkt, og det skal de udvikle sig på, lige som dem vi har oppe nu. Et godt udgangspunkt er en forudsætning for at nå langt, og det har dem, vi havde med fra Masterclass i dag. 

FC Nordsjælland – Brøndby IF 3-2 (1-1)
1-0
1-1 Hany Mukhtar
2-1
2-2 Andreas Bruus
3-2

Startopstilling:

Ante Erceg - Samuel Mraz - Andreas Bruus

Hany Mukhtar - Andreas Pyndt - Peter Bjur

Luke Singh - Sigurd Rosted - Jens Martin Gammelby - Johan Larsson

Michael Tørnes

Bænken; Mads Hermansen, Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm, Filip Andersen, Joseph Mwamba, Marinus Larsen.