Rosted: Har kendskab til FC Midtjylland

31.08.2019 08:45

Sigurd Rosted er ny mand i det blå-gule forsvar, og er han med i truppen til søndagens kamp mod FC Midtjylland i Herning, og der bliver ikke mod en modstander, som han aldrig har hørt om.

- Jeg har et fornuftigt kendskab til FC Midtjylland, for jeg kommer jo fra Gent, hvor Jess Thorup er træner, så jeg ved, de spiller med et stort pres og er stærke rent fysisk, og at de er et godt hold. Så jeg forventer en kamp, hvor vi skal være klar fra første fløjt og stole på hinanden og det spil, vi gerne vil spille, lyder det fra Sigurd Rosted.

Den norske midterforsvarer har trænet med siden onsdag. Han er faldet godt til på holdet og med sine holdkammerater i bagkæden, og så nyder han igen at være i spil til førsteholdsfodbold.

- Først og fremmest har det været rart at komme i gang igen i en ny klub og med nye holdkammerater. Vi har trænet hårdt og intensivt, så det har været nogle gode dage. Jeg er faldet godt ind i samarbejdet med Hjörtur og Skipper. Vi har en god kommunikation og forståelse for hinanden.

- Den fysiske form føles helt ok, og selvom jeg ikke har spillet kamp i et stykke tid, så føler jeg mig tilpas med bolden og spillestilen, så jeg er klar til at spille i morgen, hvis træneren mener, der er brug for mig.

Når nye spillere kommer til Brøndby IF, er det altid med forventninger ude for banen, for fansenes ry går langt udover landets grænser. Det er ikke anderledes for Sigurd Rosted, der glæder sig til at spille for Brøndby-fansene.

- Det er Danmarks bedste fans, så jeg forventer meget af min første oplevelse med dem, men de forventer også meget tilbage, så det vil jeg arbejde på at kunne give dem.

Der er udsolgt i udebaneafsnittet på MCH Arena, men du kan se kampen live på 3+ med kickoff kl. 18:00, ligesom vi er med live på twitter.com/BrondbyLive.