31. AUGUST 2019 kl. 12:20
Niels Frederiksen: God træningsuge

I morgen gæster vi MCH Arena i 3F Superligaens ottende runde, hvor FC Midtjylland venter.

Cheftræner Niels Frederiksen ser tilbage på en god træningsuge, hvor der er kommet flere tilføjelser til truppen.

- Vi har haft en god træningsuge, hvor vi blandt andet har drøftet, hvad der gik galt i anden halvleg mod AGF. Når tingene ikke går, som de skal inde på banen, så skal man have nogle redskaber, så kampen ikke glider ud af hænderne på en. De redskaber fik vi ikke brugt i søndags, så det har vi blandt andet arbejde med. Og så har vi fået et par tilføjelser til truppen, ligesom et par spillere er tilbage fra småskader, så det har været en konstruktiv uge, hvor vi føler, at vi har fået bygget på.

- Vi vil naturligvis gerne ud og revanchere os selv fra i søndags. FC Midtjylland er et godt hold, men vi har bestemt vores muligheder, og vi går efter at vinde. FC Midtjylland vil ganske sikkert tænke, at nu fik vi en dukkert mod AGF, og at det kan have skabt noget usikkerhed, som de kan udnytte, samtidig med at vi stadigvæk er lidt ramt på skadesfronten. Så jeg forventer, at FC Midtjylland helt sikkert vil prøve at presse os fa kampens begyndelse, så der er det vigtigt, at vi kommer ud får kontrol over kampen, både offensivt og defensivt, så det ikke bliver en omgang indianerfodbold.

Der er kickoff i morgen kl. 18:00, og Brøndby IF’s fans har endnu engang udsolgt udebaneafsnittet på MCH Arena, så hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen, så kan den høres på 'Liga' på P3 eller ses på 3+, hvor der er optakt fra kl. 17:30.

Foto: Getty Images