Mikael Uhre: Det går fremad

30.08.2019 14:05

På søndag er der igen kamp i 3F Superligaen, når søndagens nederlag til AGF skal revancheres med en udekamp i Herning. Til opgøret mod FC Midtjylland kan cheftræner Niels Frederiksen muligvis råde over Mikael Uhre igen, der har siddet udenfor med en skade, han pådrog sig i kampen mod Hobro IK tidligere på måneden. 

Den hurtige offensivspiller har i hvert fald trænet med de seneste par dage, og han føler selv, at det går den rette vej. 

- Benene har det fint. Jeg er så småt begyndt at være med i træningen igen, og jeg føler, at knæet er ved at være stabilt. Det er det, vi har haft mest fokus på – at knæet skal føles stabilt – før jeg begynder at skrue op for træningen, for ellers springer det bare op igen. Men det går bestemt fremad, fortæller Mikael Uhre, der dog overlader beslutningen til sundhedsteamet i klubben.

- Som fodboldspiller vil man altid gerne ind og spille, men det er ikke noget, jeg bestemmer selv. Jeg lytter til vores fysioterapeuter og folk, der har mere forstand på det, og de skal afgøre, hvornår jeg kan spille uden at forværre skaden. Men jeg kunne da rigtig godt tænke mig at spille på søndag, for ellers er det lige pludselig fire uger, jeg skal sidde udenfor, og det er alligevel et godt stykke tid uden kampe.

Med eller uden Mikael Uhre på banen ville tre point lune for de blågule gæster, inden der venter en uges landsholdspause. Og heldigvis har vi set, hvordan det skal gøres på MCH Arena, hvor det er blevet til sejr i tre ud af de seneste fire opgør – senest i april hvor vi vandt 2-1.

- Der ligger en svær opgave foran os. FC Midtjylland er et godt hold, og de er især gode på hjemmebane. De kommer med en masse muskler og power, som vi skal modstå, og det har vi heldigvis også gjort før. Så vi skal ud og finde nogle af de samme takter som sidste gang, vi spillede mod dem i Herning.

- Det handler meget om at give alt og lægge hjertet på banen, som vi siger. De kampe kræver fuld fokus, for hvis man bare mister koncentrationen et kort øjeblik, har de scoret på en dødbold. Derudover handler det om at spille på sine egne præmisser, for vi er rigtig gode til at spille vores spil, ligesom de også er rigtig gode til at spille deres.  

Der er kampstart kl. 18:00 på MCH Arena, og har du sikret dig billet til det udsolgte udebaneafsnit, kan du læse praktiske informationer her.

Foto: Getty Images