29. AUGUST 2019 kl. 15:35
Simon Hedlund: Vi skal bevise vores kvaliteter
På søndag møder vi FC Midtjylland i Herning, når den igen står på 3F Superliga-fodbold. Sidste uge led holdet et nederlag på hjemmebane mod AGF i en kamp, hvor vi havde problemer med vores offensive spil. Den svenske kantspiller, Simon Hedlund, var heller ikke tilfreds med sidste uges nederlag, men tror på, at holdet kan få et godt resultat med hjem fra Jylland.
 
- Vi lykkedes ikke med vores spil i søndags mod AGF. Der var vi ikke gode nok. Vi spillede for langsomt og skabte ikke det store. Så vi skal ud og bevise vores kvaliteter på søndag mod FC Midtjylland. Stemningen i truppen er god, og vi har haft mulighed for at samle vores kræfter, så vi er klar til på søndag, og hvis vi spiller vores spil, så kan vi også få et godt resultat.
 
Brøndby IF har en fin historik i Herning, hvor de sidste fem opgør har kastet tre sejre af sig. Det giver tro på tingene i Brøndby-truppen, hvis man spørger Simon Hedlund.
 
- Det giver tro på tingene, når vi ved, at vi godt kan slå dem - også på deres bane. Men vi ved også, at det kræver en god holdpræstation at vinde over dem, så vi skal ud og tage revanche fra sidste søndag og vise vores kvaliteter, og at vi vil kæmpe for klubben.
 
Hvis du tror, at Simon Hedlund og holdkammeraterne vinder kampen på søndag, så giver betfair i skrivende stund odds 3.75 på en Brøndby-sejr.
 
Brøndby-manden har selv været ganske farlig mod FC Midtjylland. Men selvom Simon Hedlund har mulighed for at bygge videre på en fin stime mod midtjyderne, så er det ikke dér, hans fokus ligger.
 
- Jeg har selv scoret i de sidste to kampe mod FC Midtjylland, og det ville da være rart at fortsætte den stime og score igen, men holdet kommer altid først, så om det er mig eller en anden scorer er lige meget. Det er vigtigst, at holdet præsterer, og så kan man kigge på de individuelle præstationer bagefter.
 
Der er udsolgt til kampen i Herning, hvor 1.050 Brøndby-fans tager turen over og støtter de blågule. Hvis du ikke købte billet, kan du se kampen live på TV3+ kl. 18:00.
 
Foto: Getty Images