27. AUGUST 2019 kl. 14:00
Norsk landsholdsforsvarer skifter til Brøndby IF

Brøndby IF og den norske midterforsvarer Sigurd Rosted har netop underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om den nye mand i forsvaret, der skifter med øjeblikkelig virkning fra belgiske KAA Gent.

- Sigurd er med sine 25 år en forsvarsspiller i sin bedste fodboldalder og besidder et godt overblik, har fart og kan sætte spillet. Han spillede stort set samtlige minutter i sidste sæson for Gent, og kommer til Brøndby IF med erfaring, han kan dele ud af samt en sult for at vinde kampe.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har ledt efter en midterstopper, og vi har længe haft et godt øje til Sigurd. I det internationale transfermarked opstår der nogle gange nogle muligheder, der ellers ikke var mulige, hvis man har lidt is i maven, og uden at gå helt ned i maskinrummet får vi tilknyttet Sigurd på nogle for os attraktive vilkår. Sigurd havde et par andre muligheder i udlandet, men vi har haft en god og ærlig dialog hele vejen igennem, og derfor er vi utrolig glade for, at Sigurd fremadrettet kan kalde sig for Brøndby-spiller.

Sigurd Rosted skiftede til KAA Gent i januar 2018 fra Sarpsborg 08 i Norge, hvor han spillede i en årrække i den bedste norske række, ligesom han de sidste par år har været en fast del af den norske landsholdstrup. Selv siger Sigurd Rosted om skiftet til Brøndby IF.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i Brøndby IF. Kombination af en aggressiv spillestil og taktisk omhu, som Brøndby IF praktiserer, tiltaler mig meget. Samtidig har jeg hørt utrolig meget om opbakningen fra Brøndby-fans og stemningen til Brøndby IF’s kampe, så jeg ser meget frem til at blive en del af klubben og håber at kunne give igen til klubbens mange fans.

Sigurd Rosted får trøjenummer 4 og deltager i sin første træning med sine nye holdkammerater i morgen.