Johan Larsson tilbage på Vestegnen

27.08.2019 15:08

Tidligere anfører Johan Larsson har i dag gennemgået det obligatoriske lægetjek og sat sin underskrift på en aftale med de blågule, der løber frem til og med jul for den svenske forsvarsspiller.

Aftalen giver mulighed for, at kontrakten kan forlænges, hvis begge partner er enige.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilknytningen af Johan Larsson.

- En tidligere anfører i Brøndby IF, som har bevist sig selv som en profil i Superligaen og været med til at vinde det første trofæ for klubben i mange år, skal der være plads til i en trup som vores. Johan har fravalgt en række andre muligheder og fulgt sit hjerte og ikke pengepungen, og vi har set en god mulighed for at få en erfaren spiller ind i truppen, der kender klubben og mange af spillerne.

- Timingen er rigtig god for begge parter og med Johan i truppen, vil vi nu have flere muligheder i forsvaret i løbet af efteråret. Johan og vi er enige om at lade kontrakten løbe resten af året, for det giver Johan og os tid til at se, hvilke muligheder det giver os som hold, at han er tilbage i truppen.

Selv siger Johan Larsson om skiftet tilbage til Vestegnen.

- Jeg er utrolig lykkelig over at være tilbage i Brøndby IF, og det føltes helt rigtigt at vende tilbage til Vestegnen. Nogle af de bedste minder fra min karriere er fra mine første fire år i Brøndby IF, så at få muligheden for at komme tilbage gør mig utrolig glad og stolt. Jeg fortryder ikke, at jeg tog chancen, da muligheden for et skifte til den bedste række i fransk fodbold opstod, men nu er jeg glad for at komme tilbage. Jeg er kommet tilbage for at gøre en forskel for klubben, og jeg glæder mig til at komme i gang. 

- Jeg har set de fleste af Brøndby IF’s kampe, siden jeg stoppede, og jeg har med stolthed set, hvordan nogle af de unge fra Brøndby Masterclass har grebet chancen, da de fik den. Jeg har stadig meget, jeg gerne vil bevise, og jeg føler, at jeg har meget at byde ind med til holdet – både på og uden for banen, også til de unge. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang.

Johan Larsson får sit gamle trøjenummer, 13, og træner med første gang allerede i morgen onsdag.