27. AUGUST 2019 kl. 15:00
Hany Mukhtar skifter til vinter til Nashville SC

Brøndby IF’s nummer 10 igennem de seneste tre sæsoner har netop afsluttet forhandlingerne om sine personlige vilkår, og skiftet til Nashville SC i USA er dermed en realitet gældende fra 1. januar 2020.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om det kommende skifte for den kreative midtbanespiller.

- Vi har i tre sæsoner haft fornøjelsen af Hanys evner, og det er forventeligt, at en spiller af den kaliber ikke spiller resten af sine dage i 3F Superligaen. Nashville SC har fulgt Hany i lang tid, og Hany har selv haft et stort ønske om at prøve sig af i MLS, så det giver god mening for alle parter, at de nu har papir på hinanden fra 1. januar 2020.

- Indtil da har vi glæden af, at Hany spiller for os efterårssæsonen ud, og jeg er ikke i tvivl om at, Hany, som en af lederne på holdet, vil gå forrest på banen og til træning. Som klub er det vigtigt, at vi ikke blot kan udvikle vores egne spillere, men også spillere der kommer til udefra. Hany har været igennem en god udvikling i sine tre år i klubben, og blevet en der tager ansvar i begge ender af banen, og derfor er vi stolte af, at vi nu i god ro og mag kan få sendt ham godt af sted.

Foto: Getty Images