25. AUGUST 2019 kl. 11:00
CV: Udenlandsk interesse for Hany Mukhtar

Brøndby IF’s nummer 10 igennem de sidste tre sæsoner, Hany Mukhtar, har fået lov af klubben til at indgå i dialog med en udenlandsk klub, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.
 
- Hany er en dygtig spiller, som i lang tid har tiltrukket interesse fra en række udenlandske klubber på grund af den udvikling, han har gennemgået i Brøndby IF de sidste tre år. Hany var et kreativt og meget offensivt tænkende talent, da han kom til Brøndby IF for tre år siden, og i dag har han udviklet sig til at være en af lederne på holdet, som tager ansvar både offensivt og defensivt.
 
- Vi har igennem et stykke tid været i dialog med en udenlandsk klub om et eventuelt salg, og vi har derfor givet Hany tilladelse til at besøge klubben og afslutte forhandlingerne om hans personlige vilkår. Derfor vil Hany ikke være at finde i truppen mod AGF denne weekend. Hvis og såfremt et skifte skulle falde på plads over de kommende dage, så vil Hany fortsætte hos os efteråret ud, før et eventuelt skifte finder sted i starten af det nye år.
 
Du kan bl.a. gense dette interview med Hany Mukhtar fra 2017.

Foto: Getty Images