22. AUGUST 2019 kl. 17:30
Jung: Ind i en normal rytme

Efter mange uger med europæiske kampe om torsdagen er Superliga-hverdagen vendt tilbage til træningsbanerne i Brøndby, og selv om mange kampe er lig med sportslig succes, så har truppen også nydt et par velfortjente fridage.

- Det har været godt med et par fridage, hvor vi kunne lade batterierne op. Det har været nogle travle uger med europæiske kampe, og det har ikke givet os meget tid til at træne taktisk og individuelt.

- Det er altid rart med mange kampe, men det gør det som sagt sværere at træne som hold, fordi de bliver meget restitution, forklarer Anthony Jung, der har spillet samtlige minutter i sæsonens første 12 kampe.

På søndag venter AGF på Brøndby Stadion, og til den sidste hjemmekamp inden den kommende landsholdspause forventer den tyske venstreback alt andet end en let opgave.

- Nu kommer vi ind i en normal rytme. Det skal udnytte bedst muligt – også frem mod kampen AGF. Det er altid hårde kampe mod dem, for de er et fysisk stærkt hold. Vi skal udnytte vores styrker, som vi gjorde i perioder mod AaB.

Hvis du tror på, at Anthony Jung og resten af truppen kan holde nullet mod AGF, kan du i skrivende stund få odds 3.25 hos Betfair.

Igen i søndags leverede Sydsiden og resten af Brøndby Stadion en flot ramme for kampen og en vigtig opbakning for spillerne, og det er en bonus, som Anthony Jung understreger betydningen af.

- Vi kan være rigtig grimme at spille mod på hjemmebane, hvor vores fans skaber en fantastisk kulisse.

- AGF kommer med selvtillid efter sejren over Horsens, og de vil forsøge at udnytte det og gøre ondt på os på søndag. Men vi klar til opgaven, og det ved jeg fansene også er.

Foto: Getty Images