21. AUGUST 2019 kl. 09:30
Tilmelding til Brøndby Dagen

OBS!

Brøndby Dagen er grundet lovning på voldsom regn flyttet til onsdag den 18. september kl 15:30.

Alle tilmeldte har fået direkte besked.

Vi beklager eventuelle gener dette måtte medfører.

Hvert år afholder vi Brøndby Dagen, som børn og barnlige sjæle glæder sig til at være en del af. Det samme gør spillertruppen, for dagen er altid garant for masser af smil og gode oplevelser sammen på tværs af skellet mellem fans og Superliga-spillere.

I år falder Brøndby Dagen tirsdag den 10. september, hvor medlemmer af Brøndby Junior kan træne med spillerne, spille kamp mod Superliga-truppen og en masse andre aktiviteter.

Også Brøndby eSport er repræsenteret på Brøndby Dagen, hvor du kan få tips og lære tricks af FIFA-spillerne Dingo og Fredberg.

Hvis vejret er godt, er der også mulighed for at give den gas i det udendørs legeområde, hvor der er hoppeborg, oppustelig fodboldbane, fodbold-dart og meget mere.

Vores Goal Station er åben, så man kan få testet sine fodboldfærdigheder, og så er der selvfølgelig den helt store omgang autografskrivning.

Og der serveres aftensmad mad til dem, der ønsker at benytte sig af det tilbud.

Der har været forkøbsret for medlemmer af Brøndby Junior, men der er nu sat lidt ekstra billetter til salg til ikke-medlemmer af Brøndby Junior.

Det hele starter kl. 15:30 og slutter kl. 20:00, og du kan købe billet til Brøndby Dagen her. På samme link kan du læse hele programmet for dagen.

Forkøbsret til Brøndby Dagen er blot en af de mange fordele, der er ved at være medlem af Brøndby Junior. Det er også gennem Brøndby Junior, man kan få muligheden for at løbe på banen med spillerne til en hjemmekamp på Brøndby Stadion.

Læs mere om de mange fordele ved at være medlem af Brøndby Junior lige her.

Foto: Getty Images